Çörek sade yapımına dair bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor. Malzemelerin listesi oldukça basit ve herkesin evinde bulabileceği şeylerden oluşuyor. Özellikle çay saatlerinde böyle bir lezzet sunmak harika olur. Hamurun hazırlanma aşaması ve mayalanma süreci de oldukça açıklayıcı. Hamurun mayalanması için 1 saat beklemek bazen zor olsa da, sonuçta elde edeceğimiz sıcak ve taze çörekler buna değecektir. Ayrıca, iç harç ekleyerek farklı tatlar denemek de oldukça ilginç bir fikir. Siz hiç denediniz mi? Fırından çıkan çöreklerin üzerine yumurta sürüp susam serpmek de güzel bir dokunuş. Sonuçta hem lezzetli hem de görsel olarak hoş bir sunum elde edilebilir. Ev yapımı çöreklerin tadı da her zaman dışarıda satılanlara göre çok daha farklı ve lezzetli oluyor.
Çörek sade yapımına dair bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor. Malzemelerin listesi oldukça basit ve herkesin evinde bulabileceği şeylerden oluşuyor. Özellikle çay saatlerinde böyle bir lezzet sunmak harika olur. Hamurun hazırlanma aşaması ve mayalanma süreci de oldukça açıklayıcı. Hamurun mayalanması için 1 saat beklemek bazen zor olsa da, sonuçta elde edeceğimiz sıcak ve taze çörekler buna değecektir. Ayrıca, iç harç ekleyerek farklı tatlar denemek de oldukça ilginç bir fikir. Siz hiç denediniz mi? Fırından çıkan çöreklerin üzerine yumurta sürüp susam serpmek de güzel bir dokunuş. Sonuçta hem lezzetli hem de görsel olarak hoş bir sunum elde edilebilir. Ev yapımı çöreklerin tadı da her zaman dışarıda satılanlara göre çok daha farklı ve lezzetli oluyor.
Cevap yaz