Ezme haşhaşlı çörek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle hamurun mayalanma süreci ve haşhaş ezmesini nasıl hazırlayacağım kısmı çok ilginç geldi. Bu lezzetli çörek, kahvaltılarda ya da çay saatlerinde harika bir seçenek gibi görünüyor. Peki, haşhaş ezmesini akışkan hale getirmek için ne kadar yağ eklemek gerekir? Ayrıca, çöreği fırından çıkardıktan sonra üzerine sürülen yumurta sarısının lezzeti nasıl etkiliyor?
Ezme haşhaşlı çörek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle hamurun mayalanma süreci ve haşhaş ezmesini nasıl hazırlayacağım kısmı çok ilginç geldi. Bu lezzetli çörek, kahvaltılarda ya da çay saatlerinde harika bir seçenek gibi görünüyor. Peki, haşhaş ezmesini akışkan hale getirmek için ne kadar yağ eklemek gerekir? Ayrıca, çöreği fırından çıkardıktan sonra üzerine sürülen yumurta sarısının lezzeti nasıl etkiliyor?
Cevap yaz