Maraş çöreğini yapmayı denediniz mi? İç harcı ve yumuşak hamuruyla gerçekten özel bir lezzet. Hamurun mayalanma süresi için sıcak bir ortam seçmek oldukça önemli, değil mi? Ayrıca iç harcının tuz oranını peynirin tuzluğuna göre ayarlamak da iyi bir fikir. Peki, çöreklerin üzerini yumurta sarısıyla yağlamak pişirme sonrası gerçekten güzel bir renk ve parlaklık sağlıyor mu? Denediğinizde nasıl sonuç aldınız?
Maraş çöreğini yapmayı denediniz mi? İç harcı ve yumuşak hamuruyla gerçekten özel bir lezzet. Hamurun mayalanma süresi için sıcak bir ortam seçmek oldukça önemli, değil mi? Ayrıca iç harcının tuz oranını peynirin tuzluğuna göre ayarlamak da iyi bir fikir. Peki, çöreklerin üzerini yumurta sarısıyla yağlamak pişirme sonrası gerçekten güzel bir renk ve parlaklık sağlıyor mu? Denediğinizde nasıl sonuç aldınız?
Cevap yaz