Sütlü çörek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle maya aktivasyonunun nasıl yapıldığına dikkat ettim; bu adımın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok faydalı. Hamurun yumuşak kıvamda olması için un miktarını yavaşça eklemek gerektiği konusunda da hemfikirim. Peki, bu tarifte farklı malzemeler eklemek isteyenler için hangi önerileriniz var? Özellikle tatlandırıcı olarak neler kullanabiliriz?
Sütlü çörek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle maya aktivasyonunun nasıl yapıldığına dikkat ettim; bu adımın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok faydalı. Hamurun yumuşak kıvamda olması için un miktarını yavaşça eklemek gerektiği konusunda da hemfikirim. Peki, bu tarifte farklı malzemeler eklemek isteyenler için hangi önerileriniz var? Özellikle tatlandırıcı olarak neler kullanabiliriz?
Cevap yaz